Strona: Wydział Mechaniczno-Technologiczny Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli

Nasi Partnerzy

Aktualności

10 Kwi

Procedura powołania dziekanów

10-04-2024 r.
W dniach 17-18 kwietnia 2024r. pracownicy i studenci Wydziału- Mechaniczno-Technologicznego mogą zgłaszać kandydatów na Dziekanów.
29 Mar

Życzenia Wielkanocne od WMT

29-03-2024 r.
Szanowni Państwo, proszę przyjąć życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych.
 
26 Mar

Absolwenci WMT finalistami OGÓLNOPOLSKIEGO KONKURSU Prezesa SIMP

26-03-2024 r.
mgr inż. Monika Pelc oraz mgr inż. Aleksander Orłowicz otrzymali dyplomy uznania od Prezesa SIMP prof. dr hab. inż. Tomasza Chmielewskiego za zakwalifikowanie się do etapu finałowego.
20 Mar

Seminarium z zakresu technologii wytwarzania sprężyn naciskowych

20-03-2024 r.
Wydział Mechaniczno-Technologiczny Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli zaprasza na seminarium z zakresu technologii wytwarzania sprężyn naciskowych.
 
15 Mar

Program L'Oréal-UNESCO Dla Kobiet i Nauki

15-03-2024 r.
Projekt adresowany jest do naukowczyń, prowadzących przełomowe badania w zakresie nauk o życiu.
15 Mar

Absolwent w drodze do kariery II!

15-03-2024 r.
projekt jest współfinansowany ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych mający na celu aktywizację zawodową osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
 
13 Mar

James Dyson poszukuje pomysłów wśród studentów kierunków inżynierskich

13-03-2024 r.
James Dyson poszukuje pomysłów, które zmienią świat – ruszyła nowa edycja międzynarodowego konkursu skierowanego do studentów kierunków inżynierskich.
11 Mar

Przedłużenie rekrutacji do międzynarodowych staży EIT Food RIS Fellowships!

11-03-2024 r.
Studenci i absolwenci różnych kierunków wciąż mają szansę zgłosić się do projektu i wziąć udział w płatnych stażach w topowych firmach z branży rolno-spożywczej.
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję